Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Πότε παρασκευάστηκαν πρώτη φορά στην Ελλάδα πατατάκια;
- Σε ποια συνταγή με μοσχαράκι είναι βασικό συστατικό το φύλλο σφολιάτας;
- Πώς παρασκευάζεται το κοτόπουλο κατσιατόρε;
- Κατά τη διάρκεια ποιου αιώνα έφτασε ο καφές στην Ευρώπη;
- Ποια λευκή ποικιλία αμπέλου αποτελεί βάση παραγωγής της ρετσίνας;
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.