Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Ποιο έτος σερβιρίστηκε πρώτη φορά στο Παρίσι το κροκ μεσιέ;
- Ποια θαλασσινά χρησιμοποιούνται στο ιταλικό σπαγγέτι βόνγκολε;
- Σε ποιο νησί της Ελλάδας θα δοκιμάσουμε ψημένη ρακή;
- Ποια τροφή μαύρου χρώματος αποκαλείται «μαύρο διαμάντι της κουζίνας»;
- Σε ποια χώρα παρασκευάζεται τυρί που περιέχει το μπαχαρικό γαρίφαλο;
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style , που κυκλοφορεί με τη Realnews.