Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Με τη ζαχαροπλαστική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται τα αχλάδια ποσέ;

– Σε ποιο ελληνικό νησί θα δοκιμάσουμε το αλλαντικό απόχτι;

– Με τι είδους φαγητά συνδέεται ο όρος «βελουτέ»;

– Ποια είναι συνήθως η αναλογία κρέμας γάλακτος και κουβερτούρας στην κρέμα γκανάς;

– Ποιο λαχανικό μαγειρεύεται «αλά πολίτα»;


Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Exit mobile version