TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Με τη ζαχαροπλαστική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται τα αχλάδια ποσέ;
– Σε ποιο ελληνικό νησί θα δοκιμάσουμε το αλλαντικό απόχτι;
– Με τι είδους φαγητά συνδέεται ο όρος «βελουτέ»;
– Ποια είναι συνήθως η αναλογία κρέμας γάλακτος και κουβερτούρας στην κρέμα γκανάς;
– Ποιο λαχανικό μαγειρεύεται «αλά πολίτα»;
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.