Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για περσικό πιλάφι; 

– Με την οινοποιητική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το κρασί τανάτ; 

– Ποιον αιώνα ξεκίνησε να παράγεται ούζο στη Λέσβο; 

– Ποιος ξηρός καρπός λέγεται τσάγαλο όταν είναι αγίνωτος; 

– Από ποια ήπειρο κατάγεται το ακάι μπέρι;

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

 

Exit mobile version