TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για περσικό πιλάφι;
– Με την οινοποιητική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το κρασί τανάτ;
– Ποιον αιώνα ξεκίνησε να παράγεται ούζο στη Λέσβο;
– Ποιος ξηρός καρπός λέγεται τσάγαλο όταν είναι αγίνωτος;
– Από ποια ήπειρο κατάγεται το ακάι μπέρι;
Την Κυριακή 5 Ιουνίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.