Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Τι χρώμα έχει το φασόλι κανελίνι;
– Πότε σερβιρίστηκε πρώτη φορά η σαλάτα του Καίσαρα;
– Ποιο μυρωδικό αποτελεί συστατικό στη ραΐτα;
– Ποιο όσπριο, αν καβουρδιστεί, μπορεί να αντικαταστήσει τον καφέ;
– Από πότε υπάρχει αναφορά σε βιβλίο μαγειρικής για το μιλφέιγ;
Την Κυριακή 12 Ιουλίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.