TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποια χώρα ήταν πρώτη στον κόσμο το 2019 σε παραγωγή τζίντζερ;
– Ποιο είναι το βασικό συστατικό της σάλτσας «γάλα της τίγρης»;
– Πού λειτουργεί η μεγαλύτερη ψαραγορά παγκοσμίως;
– Πότε παρασκευάστηκε πρώτη φορά η πίτσα μαργαρίτα;
– Πού λειτουργεί στην Ευρώπη το Μουσείο Τσαγιού και Καφέ;
Την Κυριακή 2 Αυγούστου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.