Ο executive pastry chef Γιάννης Γιάχος ετοιμάζει γλυκά δροσερά, γεμάτα αρώματα από φρέσκο λάιμ, γκουρμέ φιστίκι, φίνα βανίλια και πολύ ιδιαίτερο πικραμύγδαλο.
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Ο executive pastry chef Γιάννης Γιάχος ετοιμάζει γλυκά δροσερά, γεμάτα αρώματα από φρέσκο λάιμ, γκουρμέ φιστίκι, φίνα βανίλια και πολύ ιδιαίτερο πικραμύγδαλο.
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.