TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο πιπέρι παρασκευάζεται από σπόρους ξανθόξυλου;
– Με τι χρώματος ξερά φασόλια φτιάχνεται η βραζιλιάνικη φεζοάδα;
– Στις κουζίνες χωρών ποιας ηπείρου αξιοποιούνται οι μπανάνες πλαντάγο;
– Ποιο γλυκό ταψιού θυμίζει η μαροκινή παστίγια με γάλα;
– Από ποια χώρα λέγεται ότι προέρχεται η καλύτερη μαύρη τρούφα;
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.