Quantcast
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews - enikonomia.gr
share

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

δημοσιεύτηκε:

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Ποιο μέρος της κανέλας χρησιμοποιείται στη μαγειρική;

– Σε ποιο ελληνικό νησί παρασκευάζεται το τυρί χλωρό;

– Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το πιάτο φετουτσίνι Αλφρέντο;

– Από αλεύρι ποιου σιτηρού παρασκευάζεται το γερμανικό ψωμί παμπερνίκελ;

– Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισαν να δημοσιεύονται συνταγές για τιραμισού;

Την Κυριακή 8 Noεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.