TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο μέρος της κανέλας χρησιμοποιείται στη μαγειρική;
– Σε ποιο ελληνικό νησί παρασκευάζεται το τυρί χλωρό;
– Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το πιάτο φετουτσίνι Αλφρέντο;
– Από αλεύρι ποιου σιτηρού παρασκευάζεται το γερμανικό ψωμί παμπερνίκελ;
– Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισαν να δημοσιεύονται συνταγές για τιραμισού;
Την Κυριακή 8 Noεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.