TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Με χώρες ποιας θάλασσας συνδέεται το μείγμα μπαχαρικών τζερκ;
– Ποια δεκαετία άρχισε η καλλιέργεια πορτοκαλιών Μέρλιν στην Κέρκυρα;
– Πότε σερβιρίστηκε πρώτη φορά η σαλάτα του Καίσαρα;
– Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ψάρι στο βρετανικό πιάτο fish and chips;
– Ποιον μήνα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών;
Εκτάκτως το Σάββατο 5 Μαρτίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.