Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Με ποιο άθλημα συνδέεται η δημιουργία του γλυκού παρί μπρεστ το 1910;
– Σε ποια πόλη των ΗΠΑ σερβιρίστηκε πρώτη φορά το 1867 το γλυκό ψητή Αλάσκα;
– Ποιος ξηρός καρπός είναι συστατικό στην τάρτα μον μπλαν;
– Ποιο κηπευτικό αφορά η ονομασία «σουκρούτ»;
– Ποιον αιώνα παρασκευάστηκε πρώτη φορά στη Γαλλία το σουφλέ;
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.