Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews (11/9)

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Με ποιο άθλημα συνδέεται η δημιουργία του γλυκού παρί μπρεστ το 1910; 

– Σε ποια πόλη των ΗΠΑ σερβιρίστηκε πρώτη φορά το 1867 το γλυκό ψητή Αλάσκα; 

– Ποιος ξηρός καρπός είναι συστατικό στην τάρτα μον μπλαν; 

– Ποιο κηπευτικό αφορά η ονομασία «σουκρούτ»; 

– Ποιον αιώνα παρασκευάστηκε πρώτη φορά στη Γαλλία το σουφλέ;

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

 

Exit mobile version