TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Σε ποιο νησί μας είναι χριστουγεννιάτικο πιάτο ο κόκορας παστιτσάδα;
– Με τι ξηρούς καρπούς φτιάχνονται τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια λίνζερ;
– Τι γέμιση έχει το σικελικό χριστουγεννιάτικο μπισκότο κουτσιντάτι;
– Σε ποια περιοχή μας παρασκευάζεται τις γιορτές η αετόπιτα;
– Από ποιον αιώνα παράγεται το κρασί Κιάντι στην Τοσκάνη της Ιταλίας;
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.