Quantcast
Στ. Θεοδωράκης: Έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους - enikonomia.gr
share

Στ. Θεοδωράκης: Έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους

δημοσιεύτηκε:

“Έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν άνθρωποι οι οποίοι, είτε δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είτε τα έχουν βρει όλα έτοιμα. Άρα, χρειάζεται λίγο σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, έχουν δουλέψει και έχουν δημιουργήσει», δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου, περί ακριβών γραβατών των επιστημόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε στα γραφεία του ΤΕΕ με εκπροσώπους και προέδρους επιστημονικών φορέων για να συζητήσουν για το επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις αντιδράσεις τους.

«Είμαστε μια χώρα συνταξιούχων και δημοσιών υπαλλήλων και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί όταν βάλουμε εναντίον των επιστημόνων μας, των δικηγόρων, των γιατρών, των οικονομολόγων, των τεχνικών» ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

«Εάν υπάρξει, μια ελάχιστη διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης, για σοβαρή συζήτηση χωρίς αυτά τα υπερβολικά νούμερα που θέτει ο κ. Κατρούγκαλος, μπορεί να βρεθεί λύση» είπε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός δήλωσε ότι «μια ελληνική κοινωνία χωρίς καθόλου επιστήμονες δεν μπορεί να προχωρήσει και να ζήσει».

Ο Μιχάλης Βλασταράκος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ανέφερε ότι «οι υπερβολικές εισφορές στέλνουν και τους αυτοαπασχολούμενους στην ανεργία, στην μετανάστευση, στην έξοδο από το επάγγελμα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.