Quantcast
Στ. Θεοδωράκης: Ανήσυχος για τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Στ. Θεοδωράκης: Ανήσυχος για τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

Ανήσυχος για τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική οικονομία εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Εξέφρασα την εκτίμησή μου ότι τα πράγματα είναι ανησυχητικά, πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων. Ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε τις προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο Eurogroup της Δευτέρας, για τις έξι μεταρρυθμίσεις και ανταλλάξαμε απόψεις», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ανεξάρτητα από το τι έγινε στην Κύπρο τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν λέω ότι δεν παλεύονται, μπορούμε να τα παλέψουμε. Η τελευταία απόφαση του Eurogroup πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους και από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και από τους εταίρους. Το ζητούμενο είναι να πάμε τα πράγματα πιο μπροστά γιατί υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που θέλουν τα πράγματα να πάνε πίσω», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ερωτώμενος αν  είναι περισσότερο αισιόδοξος ή απαισιόδοξος μετά την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα απέφυγε να απαντήσει ευθέως.

Τόνισε απλώς πως  «είχα τη διαβεβαίωση από τον πρωθυπουργό ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες από όλους του υπουργούς του να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.