Quantcast
Σήμερα στις 11 π.μ συνεδριάζει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Σήμερα στις 11 π.μ συνεδριάζει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα στις 11 π.μ θα προεδρεύσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται δε πως η  συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνει χώρα 2 εβδομάδες μετά την ευρωκάλπη και αναμένεται να εκπέμψει και αυτή με τη σειρά της το σήμα της επανεκκίνησης, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, αλλά και την επιτάχυνση του ρυθμού των μεταρρυθμίσεων που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

​​Τι θα πει ο κ. Μητσοτάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του:

  • Να προχωρήσει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
  • Να τονίσει ότι κυβέρνηση και το κόμμα του  έχουν ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των πολιτών και εκεί πρέπει να δοθούν οι μάχες το επόμενο διάστημα.
  • Να επισημάνει, εκ νέου, ότι οι πολίτες ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, σε μία πορεία χωρίς υποκριτικές στροφές προς τα δεξιά, προς τα αριστερά ή προς το κέντρο, αλλά με κατεύθυνση μόνο μπροστά.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο λόγος θα δοθεί σε όσους βουλευτές το επιθυμούν και ο κ. Μητσοτάκης θα ακούσει όλες τις τοποθετήσεις.

Μάλιστα  σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να ασκηθεί και κριτική για μία σειρά από κυβερνητικές πρωτοβουλίες του προηγούμενου διαστήματος. Σε χρόνο παράλληλο, η στρατηγική της κυβέρνησης προτάσσει μία ατζέντα με ευθεία αναφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Τι έχει ανακοινωθεί

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν ανακοινωθεί:

  • Εξάμηνη παράταση μέτρων για μειωμένες τιμές στα σούπερ μάρκετ.
  • Μονιμοποίηση μειωμένου ΦΠΑ σε ταξί / καφέ στο χέρι.
  • Ενίσχυση συνταξιούχων με προσωπική διαφορά / ευάλωτοι. Φορολόγηση υπερκερδών διυλιστηρίων (300 εκατ.  ευρώ).

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.