Σαμαράς: Σκοπεύετε να μετατρέψετε την εξεταστική σε προανακριτική επιτροπή

«Κύριε Τσίπρα, πριν από λίγο ομολογήσατε ότι σκοπεύετε ουσιαστικά να μετατρέψετε την εξεταστική επιτροπή σε προανακριτική επιτροπή. Τολμάτε να λέτε ότι εγώ απειλώ. Εσείς προκαλείτε άμεσα», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή για την εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος σε ερώτημα που του έκαναν οι Ευρωπαίοι εταίροι για το αν θα στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, απάντησε: «αν αυτή η συμφωνία βοηθάει να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, αν βοηθάει τη χρηματοδότηση της χώρας, τότε ναι θα τη στηρίξω».

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε το Σαββατοκύριακο για το Δημόσιο Χρέος, στην οποία απουσίαζαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρώτησε τον Πρωθυπουργό. «Σας έχει υποκαταστήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου στα καθήκοντα σας κύριε Τσίπρα; Έχετε νομιμοποίηση; Από ποιον την έχετε; Η βουλή πάντως δεν σας την έχει δώσει. Αλήθεια, πως αισθανθήκατε σαν Πρωθυπουργός, όταν είδατε ότι έλειπαν τα υπόλοιπα κόμματα από την συζήτηση;»

 

Πηγή: enikos.gr

 

 

Exit mobile version