Σαμαράς: Πρέπει να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις γιατί θα διαλυθούν τα Ταμεία

Υπέρ της μείωσης των επικουρικών συντάξεων, τάχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή του Mega Online. O κ. Σαμαράς, αιτιολόγησε την θέση του, υποστηρίζοντας πως, αν δεν μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν επικουρικά ταμεία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, αναφέροντας  ότι δίνει την εικόνα μιας χώρας, που συνορεύει με την χρεοκοπία.

Τόνισε ακόμα, ότι με την πολιτική την οποία ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μας πάει ολοταχώς σε νέο μνημόνιο και μάλιστα πιο σκληρό.

Αναφερόμενος ο κ. Σαμαράς στο ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ή εκλογών, είπε ότι σε όποια από τις δύο περιπτώσεις είναι σαν να τίθεται στο λαό το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

Όπως υποστήριξε επίσης ο κ. Σαμαράς, εάν η κυβέρνηση αλλάξει την πολιτική της, τότε θα μπορέσει να δώσει μία άλλη προοπτική για τον τόπο.
Υπάρχει ακόμη η προοπτική ελέγχου της ζημιάς, εάν υπάρξει συμφωνία και επιστροφή στη βεβαιότητα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, για να προσθέσει πως η συμφωνία θα αλλάξει την ψυχολογία στην αγορά.

 

 

 

 

Exit mobile version