Quantcast
Restart Greece: Διήμερο δωρεάν σεμινάριο από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ - enikonomia.gr
share

Restart Greece: Διήμερο δωρεάν σεμινάριο από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ

δημοσιεύτηκε:

Το Restart Greece είναι ένα δωρεάν διήμερο σεμινάριο που έχει στόχο την πληροφόρηση και την αντιμετώπιση κρίσιμων, πρακτικών ζητημάτων του επιχειρείν και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Restart Greece, 22 και 23 Ιανουαρίου στο Κιλκίς.

Το Restart Greece είναι μία δράση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) που παρουσιάζεται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου προτείνονται με βάση τη γνώση τους γύρω από εξειδικευμένα ζητήματα της αγοράς και τις τοπικές ανάγκες και ιδιομορφίες.

Ομιλητές με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία, καθηγητές Πανεπιστημίων, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς και μέλη επαγγελματικών Επιμελητηρίων, δίνουν πρακτικές συμβουλές για τη χρηματοδότηση, το σωστό στήσιμο, αλλά και την εξέλιξη μιας επιχείρησης.

Παράλληλα, συμβουλεύουν για την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, τους κινδύνους και κυρίως τις ευκαιρίες που δίνει η έξυπνη διαχείριση και προώθησή της.

Πληροφορίες μέσω του https://www.eventora.com/el/Events/restartgreece-inedivim Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. “RestartGreece” 22 & 23 Ιανουαρίου 2015 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.