Quantcast
Πύργος: Λάτρης της ταχύτητας ο 45χρονος που σκοτώθηκε – «Έστηνε» γρήγορα αυτοκίνητα και είχε εμπλακεί σε άλλα δύο τροχαία - enikonomia.gr
share

Πύργος: Λάτρης της ταχύτητας ο 45χρονος που σκοτώθηκε – «Έστηνε» γρήγορα αυτοκίνητα και είχε εμπλακεί σε άλλα δύο τροχαία

δημοσιεύτηκε:

Γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών, ήταν ο 45χρονος Γιάννης Σάσσαλος που βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/08) στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες.

Μάλιστα, ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το επίπεδο της γνώσης που είχε, ώστε να «στήσει» ένα γρήγορο αυτοκίνητο σωστά και να του αποδώσει την μέγιστη δύναμη. Ήταν λάτρης της ταχύτητας, και συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες, τόσο στους τέσσερις, όσο και στους δύο τροχούς.

Τελευταία είχε εμπλακεί σε δύο ακόμα σοβαρά τροχαία, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Το συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα, όταν κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι και είδαν στο δρόμο τις αδιανόητες εικόνες. Ο 45χρονος αρκετά γνωστός στην Ηλεία, κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας ένα μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λίγα μέτρα πιο κάτω “θέρισε” δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού. Από το σπορ αυτοκίνητο των 600 ίππων, κατά την διπλή πρόσκρουση το σώμα του εκσφενδονίστηκε στο κέντρο της οδού.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του στο πρανές της οδού δεξιά, διαλυμένο, ενώ ο άτυχος άνδρας εκσφεδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά και διαμελίστηκε, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ο 45χρονος κείτονταν νεκρός αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει με συντρίμμια.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.