Quantcast
Πειραιάς: Όπου φύγει- φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου - Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία - enikonomia.gr
share

Πειραιάς: Όπου φύγει- φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου. Από νωρίς το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο, με τα πλοία να αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με πολύ μεγάλες πληρότητες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μόνο χθες, Παρασκευή, αναχώρησαν από τον Πειραιά 25 δρομολόγια με προορισμό τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, αλλά και την Κρήτη, με το πρώτο πλοίο, με προορισμό τις Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια, να φεύγει στις 6.45 το πρωί και το τελευταίο στις 22.00 το βράδυ για τα Χανιά.

Σήμερα, Σάββατο, από τον Πειραιά αναχώρησαν 25 δρομολόγια προς τους ίδιους προορισμούς, ενώ για αύριο, Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί 26 δρομολόγια, από τα ξημερώματα μέχρι και το βράδυ. Πολλά είναι και τα δρομολόγια που αναχωρούν από τα άλλα λιμάνια της Αττικής.

Συγκεκριμένα, από την Ραφήνα, χθες πραγματοποιήθηκαν 8 δρομολόγια με προορισμό τις Κυκλάδες (Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ιο, Σαντορίνη, Νάξο), ενώ για σήμερα και αύριο έχουν προγραμματιστεί 17 δρομολόγια, από τα ξημερώματα μέχρι και το βράδυ.

Από το λιμάνι του Λαυρίου χθες έγιναν 12 αναχωρήσεις πλοίων, με προορισμό τη Τζια, την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο.

Σήμερα, Σάββατο, και αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθούν 18 δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου, με τα πρώτα πλοία να αναχωρούν νωρίς το πρωί και το τελευταίο τις βραδινές ώρες.

Δείτε το βίντεο του Orange Press Agency:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.