Quantcast
Όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις εκλογές - enikonomia.gr
share

Όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις εκλογές

δημοσιεύτηκε:

Mε την Αλέκα Παπαρήγα να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κομμουνιστικού Κόμματος, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας και στη Βοιωτία και τον  Κώστα Πετρόπουλο, πρώην προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ να  συμμετέχει στο Επικρατείας, ανακοινώθηκαν όλα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, τα ψηφοδέλτια απαρτίζουν καθηγητές, δάσκαλοι, αλλά και επιστήμονες, γιατροί, από τον χώρο της δημοσιογραφίας και πολιτισμού. «Υπάρχει ανανέωση», τόνισε ο κ. Κουστούμπας και ανέφερε ότι οι γυναίκες αποτελούν το 35% του συνόλου και οι ηλικίες από 25-39 ετών είναι το 34,4%.

«Ευχόμαστε καλή δύναμη. Για μία χρονιά γεμάτη νέες αγωνιστικές περγαμηνές. Για τη συνεπή δράση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού μας. Στο πρόσωπο της μοναδικής δύναμης που θα είναι στις επάλξεις και μέσα στη Βουλή και παντού. Όχι απλά να συμμετέχει στη μοιρασιά κάποιων ψίχουλων ελεημοσύνης», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

 

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.