Quantcast
Όλοι οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ - enikonomia.gr
share

Όλοι οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ

δημοσιεύτηκε:

Τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα “Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά“, το οποίο προέκυψε μετά τη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων.

Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στη Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ ο επικεφαλής των Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος στη Β’ Αθήνας.

Από τους μέχρι τώρα βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, μόλις δύο ακολουθούν το νέο εγχείρημα, η Μαρία Γιαννακάκη, υποψήφια στη Β’ Πειραιώς και ο Νίκος Τσούκαλης στην Αχαϊα. Από τα αξιοσημείωτα και η υποψηφιότητα της κόρης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Κουβέλη στην Α’ Αθηνών, όπου κατεβαίνει και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ενώ ηχηρά ονόματα στη Β’ Αθήνας είναι του Δημήτρη Χατζησωκράτη, του Χρόνη Διαμαντόπουλου και του Θράσου Φωτεινού. Επίσης, η Έφη Πάγκαλου κατεβαίνει στις Κυκλάδες και ο Βαγγέλης Ζορκάδης στις Σέρρες.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, θα είναι ο γνωστός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός. Όπως δήλωσε, “πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι μέσω των Πρασίνων και της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει την αναγκαία επιλογή για να αποφύγει το δίπολο οργής και φόβου στο οποίο βρίσκεται παγιδευμένος ο Έλληνας πολίτης. Ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη αυτή, οι Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά μπορούνε να περάσουν σαν τον Οδυσσέα”.

 

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα των υποψηφίων της ΔΗΜΑΡ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.