Quantcast
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου - enikonomia.gr
share

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

δημοσιεύτηκε:

Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, την επόμενη ημέρα του κόμματος και τους «βαρόνους» της παράταξης, τη διαδικασία εκλογής προέδρου αλλά και για τις πολιτικές του διαφορές με τη Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε ερώτηση για τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι πιστεύει ότι έχει το σχέδιο και τις δυνάμεις προκειμένου να αλλάξει το κόμμα, «να ανοίξω τη ΝΔ σε νέες ιδέες και διαδικασίες», όπως τόνισε. «Η ΝΔ βρίσκεται σε μία φθίνουσα τροχιά από το 2004 και μετά» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «έχουμε απωλέσει το 60% της δύναμής μας.

Έχω τις απαντήσεις και πιστεύω ότι είμαι ο πιο κατάλληλος να την διευρύνω». Ακόμη είπε ότι η ΝΔ έχει εδώ και καιρό σταματήσει να παράγει εφαρμοσμένη πολιτική.

«Είχα πει ξεκάθαρα ότι κλήθηκα να υλοποιήσω μια δύσκολη πολιτική. Τις απολύσεις δεν τις έκανα ούτε με την καρδιά μου, ούτε με κέφι», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. «Το 2010 ζήτησα να περικόψουμε τις αμοιβές των βουλευτών. Ζητώ μείωση του αριθμού των βουλευτών. Για τα προνόμια του πολιτικού συστήματος έχω τοποθετηθεί», είπε.

Δείτε το πρώτο μέρος της εκπομπής:

 

Β’ Μέρος:

 

Γ’ Μέρος:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.