Ο Βαρουφάκης αιχμή του δόρατος της αντιγερμανικής φάλαγγας

Θέμα αξιοπιστίας του Γιάνη Βαρουφάκη θέτει στο πρωτοσέλιδο της η Handelsblatt με τον προκλητικό τίτλο «Wer H wie Hitler sagt…» με φωτογραφία του Έλληνα Υπουργού στην Βουλή να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο.

Το άρθρο που μιλά υποτιμητικά για την ανδροκρατούμενη κυβέρνηση Τσίπρα αναφέρει ότι οι υπουργοί αλλά και όλοι οι έλληνες δεν ταιριάζουν με την Ευρωπαϊκή Ένωση και πιο συγκεκριμένα το χρηματοπιστωτικό της σύστημα που τους ταιριάζει μόνο εάν έχουν λαμβάνειν αναφέρει το δημοσίευμα.    

Η αιχμή του δόρατος της αντιευρωπαϊκής και αντιγερμανικής φάλαγγας, συνεχίζει το δημοσίευμα είναι ο Υπουργός Οικονομικών Γιανης Βαρουφάκης που αν και καθηγητής μαθηματικών δεν είναι τόσο ακριβής με την… ακρίβεια και την αλήθεια.

Το δημοσίευμα στην συνέχεια καταγγέλλει την ανδροκρατούμενη κυβέρνηση για παραποίηση της ιστορίας που κραδαίνει το ρόπαλο της ψευδο-ηθικής και αναφέρατε στις δηλώσεις Βαρουφάκη που ρίχνει ευθύνες στην Γερμανία για την δημιουργία του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής που μπήκε στην Ελληνική Βουλή. 

Exit mobile version