Μήνυση κατέθεσαν οι πράκτορες VLTS του ΟΠΑΠ κατά του προέδρου της ΕΕΕΠ

 Mήνυση κατόπιν ειδικής εξουσιοδοτήσεως πρακτόρων VLTs του ΟΠΑΠ κατατέθηκε την περασμένη Δευτέρα  κατά του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) κ. Αντώνη Στεργιώτη και παντός άλλου υπευθύνου.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΕΕΕΠ, υπό τον κ. Στεργιώτη, προχώρησε στις αρχές Ιουνίου σε αιφνιδιαστική αλλαγή του κανονισμού των VLTs με αποτέλεσμα να ανασταλεί η επένδυση από τον ΟΠΑΠ.

Η διοίκηση του τελευταίου θεωρεί πως ο νέος κανονισμός δεν επιτρέπει να προχωρήσει η επένδυση και έχει ήδη προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο του Λονδίνου διεκδικώντας περί το 1 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικηγορικού γραφείου «Βασίλειος Κατσίκης και Συνεργάτες», «εκθέσαμε στη μηνυτήρια αναφορά μας μία σειρά πράξεων και παραλείψεων του Προέδρου της ΕΕΕΠ, Αντώνη Στεργιώτη, οι οποίες, κατά την άποψή μας, συνιστούν σοβαρότατα ποινικά αδικήματα και χρήζουν περαιτέρω δικαστικής διερεύνησης, διότι έβλαψαν και εμάς ως πράκτορες έχοντας συνάψει συμβάσεις εκμετάλλευσης παιγνιομηχανών VLTS με την ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ -2,69% ΑΕ, αλλά και τα συμφέροντα του Δημοσίου με ποσά που ξεπερνούν τα 200.000.000 ευρώ ετησίως».

 

Exit mobile version