Quantcast
Μεϊμαράκης: Η ανανέωση δεν είναι συνώνυμο της ηλικίας - enikonomia.gr
share

Μεϊμαράκης: Η ανανέωση δεν είναι συνώνυμο της ηλικίας

δημοσιεύτηκε:

«Η ανανέωση δεν είναι συνώνυμο της ηλικίας» δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ κάλεσε τον συνυποψήφιό του για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να μη «μιλά για βαρωνίες», καθώς όπως είπε, είναι γιος πρώην πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μεϊμαράκης  παρακάλεσε  τον κ. Μητσοτάκη «να μην προκαλεί», εξηγώντας ότι εκείνος απαντάει, ενώ τον κατηγόρησε ότι δεν έχει διαβάσει τις προτάσεις του. «Γι’ αυτό λέει ότι δεν έχω προτάσεις» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το δεύτερο γύρο των εκλογών, εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αναστραφεί. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε φαβορί ούτε αουτσάιντερ» πρόσθεσε.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι αν υπήρχε η τεχνική υποδομή θα ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση, εκτιμώντας πως τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος έπρεπε να προεγγραφούν. Παρατήρησε επίσης ότι πιθανώς να άλλαζε και το αποτέλεσμα με μεγαλύτερη προσέλευση, ενώ χαρακτήρισε «αλαζονικό» το να λέει κάποιος ότι με τη δική του κίνηση ήρθαν οι 400.000 ψηφοφόροι.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.