Μεϊμαράκης: Από Δευτέρα πιάνουμε δουλειά για να φέρουμε δουλειές

Τη Δευτέρα η χώρα θα έχει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε εκδήλωση του Τομέα Γυναικών της ΝΔ στην Καισαριανή.

Βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον χαρακτήρισε μνημείο αστάθειας “εκτός της καταστροφής την οποία έχει ήδη προκαλέσει”.

Το νοικοκύρεμα είναι το κλειδί για να ανοίξει το μέλλον της χώρας, διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Το νέο και το παλιό συμπορεύονται, σημείωσε στη συνέχεια, για να επισημάνει πως “Πάμε μαζί, η εμπειρία με τον ενθουσιασμό”.

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι πάλι εκλογές, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Από τη Δευτέρα το πρωί πιάνουμε δουλειά για να φέρουμε δουλειές, δεσμεύθηκε, στη συνέχεια, ο κ. Μεϊμαράκης. Να μην αδικούνται οι γυναίκες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα, κατέστησε σαφές για να τονίσει την ανάγκη της έμπρακτης υποστήριξης στις γυναίκες που υφίστανται βία και ρατσισμό. Συνεχίζοντας, τόνισε πως το 65% των γυναικών είναι άνεργες.

“Εμείς φέραμε επενδύσεις, αλλά τις έδιωξε ο Τσίπρας. Σταμάτησαν τα μεγάλα έργα”, τόνισε. Από Δευτέρα η ΝΔ θα έχει το πιο δύσκολο έργο να συνεννοηθεί με τις άλλες δυνάμεις, αλλά και τις Ελληνίδες στο πλευρό της, πρόσθεσε.

Εκατοντάδες νέοι και νέες ξενιτεύονται και για τον λόγο αυτό, συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης, εμείς μπαίνουμε μπροστά για να φέρουμε τα παιδιά μας πίσω.

“Οι γυναίκες αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν κι εσείς θέλετε να νικήσει η ΝΔ”, πρόσθεσε. Το πρότυπό σας είναι το ιδανικό, διεμήνυσε.

Η Ελληνίδα έζησε την κρίση πολύ πιο έντονα από όλους εμάς, σημείωσε, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως “Χτυπήθηκαν οι Ελληνίδες που έχασαν και ασφαλιστικά δικαιώματα. Η Ελληνίδα βλέπει τον οικογενειακό προϋπολογισμό να μειώνεται, ειδικά οι πολύτεκνες διαπιστώνουν τις δυσκολίες.

“Φέτος πάνω από 250 σχολεία έμειναν κλειστά και περίπου 26.000 παιδιά έμειναν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, εμείς θα καλύψουμε τα κενά”, δεσμεύθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.

Exit mobile version