Μεϊμαράκης: Αν ο Τσίπρας ήξερε για τον Βαρουφάκη είναι συνένοχος, αν όχι, επικίνδυνος

«Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε πει ότι όσα είναι σωστά νομοσχέδια θα τα ψηφίζουμε. Εμείς στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Δε στηρίζουμε την κυβέρνηση. Ακόμα και αυτήν την κακή συμφωνία του κ. Τσίπρα μπορούμε να δούμε πώς θα τη βελτιώσουμε παραμένοντας στην Ευρώπη», τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.

«Πιστεύω ότι οι εκλογές θα ήταν ολέθριες για τη χώρα. Μία κυβέρνηση φαίνεται εάν έχει δεδηλωμένη σε πρόταση μομφής. Αυτά είναι εφευρήματα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι και ο κ. Τσίπρας δε θέλει εκλογές. Φοβάται ότι θα πάει σε εκλογές επειδή κάποιοι θα θελήσουν να τον ρίξουν. Τα εσωκομματικά ζητήματα δε μπορεί να γίνονται εθνικά. Ας προσπαθήσει να βρει λύσεις μέσα από την παρούσα Βουλή. Αν τα οικονομικά ζητήματα λύνονταν με εκλογές θα κάναμε κάθε εβδομάδα», επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ πρόσθεσε πως «αν μας ζητήσουν εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης θα το σκεφτούμε θετικά. Δε μας το έχουν ζητήσει. Εάν αυτό ζητηθεί, η Νέα Δημοκρατία δε θα αρνηθεί να πράξει το εθνικό της καθήκον».

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εστιάζοντας στη μείζονα υπόθεση Βαρουφάκη, τόνισε πως συμφωνεί πλήρως με τις αναφορές κύκλων του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τις οποίες “εάν ο κ. Τσίπρας το ήξερε είναι συνένοχος, εάν δεν το ήξερε είναι επικίνδυνος”. 

Exit mobile version