Μαργαρίτης: Η ΔΗΜΑΡ μπορεί να είναι η 3η πολιτική δύναμη στις εκλογές όποτε αυτές γίνουν

Την πεποίθηση του πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη «μπορεί να είναι η 3η πολιτική δύναμη στις εκλογές όποτε αυτές γίνουν», εξέφρασε σε δήλωση του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του Κ.Σ της ΔΗΣΥ, Θόδωρος Μαργαρίτης από τη Λάρισα, όπου παρέστη σε πολιτική εκδήλωση.

Ο κ. Μαργαρίτης σημείωσε, πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη «προχωράει σε συνέδριο στο τέλος Ιουνίου, όπου θα εκλέξει 1.500 ανθρώπους μέσω των κομμάτων που συγκροτούν τη Συμπαράταξη, άλλους 1.000 κατευθείαν από τη βάση και 500 ανθρώπους που εκπροσωπούν κοινωνικούς φορείς».

«Παρακολουθούμε ήδη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τα αδιέξοδα τα οποία συσσωρεύει η κυβερνητική πολιτική. Έχουμε απόλυτη επίγνωση πως η επανάληψη του παλιού δικομματισμού με την έλευση της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν συνιστά λύση. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη σταθερά υποστηρίζει την ανάγκη να αλλάξουν οι συσχετισμοί, αλλά και να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης από όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, ικανή να διαπραγματευτεί με τους δανειστές, να προωθήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα και χωρίς το άγχος του πολιτικού κόστους τις μεταρρυθμίσεις και να διασφαλίσει συνθήκες οικονομικής κοινωνικής και πολιτικής σταθερότητας κατάλληλες για επενδύσεις», είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ, το μέλος της Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ.


Exit mobile version