Quantcast
Λαφαζάνης: Οι υποκλοπές και οι διαρροές αποτελούν βρώμικα παιχνίδια - enikonomia.gr
share

Λαφαζάνης: Οι υποκλοπές και οι διαρροές αποτελούν βρώμικα παιχνίδια

δημοσιεύτηκε:

«Βρώμικα παιχνίδια» χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκείνα με τις υποκλοπές και τις διαρροές τηλεφωνικών συνομιλιών.

«Δεν ξέρω ποιος έκανε την υποκλοπή, ποιος τη «διέρρευσε», αλλά δε νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια με τις υποκλοπές μπορούν να βγάλουν κάπου, είναι βρώμικα παιχνίδια» τόνισε ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9.

“ΕΕ και ΔΝΤ βυσσοδομούν και έχουν μια πολιτική δημίου απέναντι στη χώρα μας», προσέθεσε ο κ. Λαφαζάνης και επανέλαβε τη θέση της Λαϊκής Ενότητας, για άμεση απεμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης από τις διαπραγματεύσεις και άμεση αποχώρηση των εκπροσώπων των θεσμών από τη χώρα. Κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι κακώς υπολογίζει να προχωρήσει γρήγορα η διαπραγμάτευση και η αξιολόγηση διότι –όπως είπε χαρακτηριστικά– θα στενάξει ο ελληνικός λαός και δεν πρόκειται να υπάρξει προοπτική με τα μέτρα που σχεδιάζονται.

Ο κ. Λαφαζάνης, εξάλλου, αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην υπουργού Γάνη Βαρουφάκη, ότι η διαρροή των συνομιλιών αποτελεί “δώρο” για την ελληνική πλευρά και τόνισε ότι θα ήταν λάθος η κυβέρνηση να ταχθεί στο πλευρό κάποιας από τις δύο πλευρές (ΕΕ και ΔΝΤ). 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.