Κουμουτσάκος: «Το δημοψήφισμα εξελίσσεται σε ένα φιάσκο»

«Ήταν λάθος η εγκατάλειψη της τρόικας και  των εταίρων» ανέφερε σήμερα ο Βουλευτής της Ν.Δ, Γεώργιος Σ. Κουμουτσάκος στον REAL FM 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ό ίδιος τόνισε ότι: «Συζητήσεις γίνονταν στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις ήταν το πιο αδύναμο μέρος. Όλα είναι πολιτική βούληση».

«Το δημοψήφισμα εξελίσσεται σε ένα φιάσκο. Ο λαός καλείται να ψηφίσει κάτι το οποίο δεν υφίσταται. Δημοψήφισμα 7 ημερών δεν έχει γίνει πουθενά και ποτέ στον κόσμο. Ζούμε τις χειρότερες μέρες της μεταπολίτευσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κουμουτσάκος  ανέφερε: «Δεν ξέρω εάν υπάρξει συμφωνία πριν το δημοψήφισμα. Η Βουλή  λειτούργησε πολλές φορές με ασφυχτικούς χρόνους. Πάνω από όλα είναι η σωτηρία της πατρίδας μας».

«Οι αποφάσεις υπάρχουν αλλά μεταξύ δύσκολων επιλογών. Οι ουρές στα ATM αλλά και τις μειωμένες συντάξεις που περιμένουν οι συνταξιούχοι, όλα αυτά αντιπροσωπεύουν την πορεία της χώρας. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο της δραχμής εάν ληφθεί υπόψιν η συμπεριφορά  υπουργού Οικονομικών της χώρας, Γιάνη  Βαρουφάκη.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version