Κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ: Μέχρι τι ώρα μπορείτε σήμερα να υποβάλλετε ενστάσεις

κατασκηνώσεις

Σήμερα, Δευτέρα, 3 Ιουνίου στις 16:59 εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων στο www.gov.gr αναφορικά με το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ του έτους 2024 για τη Διαμονή Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Σημειώνεται δε πως η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθηθεί για τις ενστάσεις είναι η εξής:

Υπενθυμίζεται δε πως η προθεσμία αυτή αφορά τους δικαιούχους που έχουν καταθέσει αίτηση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό και στις ενστάσεις θα πρέπει να συνυποβληθούν τα αποδεικτικά των ισχυρισμών τους  αλλά και να επισυναφθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Σημειώνεται δε πως οι  δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων της ΔΥΠΑ μέσω Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

To πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου για παιδιά τυπικής ανάπτυξης (20 Σεπτεμβρίου για παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω). Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35.000.000 ευρώ.

Επίσης επισημαίνεται πως η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες μέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης), ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας αλλά και σε κατασκηνώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η διαμονή μπορεί να έχει διάρκεια έως 30 συνεχόμενες ημέρες

 

 

 

Exit mobile version