Ηλεία: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της – Τα πρώτα λόγια του δράστη

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε ότι σκότωσε το ανήλικο κορίτσι είναι θείος της.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη με την συγκεκριμένη υπόθεση και πώς ο συγκεκριμένος άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πύργου σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας. Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό. Το ilialive αναφέρει ότι ο 37χρονος την δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι.

Για την εξαφάνιση του παιδιού στην Ηλεία, είχε βγει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού και είχε εκδοθεί amber alert.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 37χρονου δράστη

Το παιδί είχε πει στην μητέρα του ότι πάει στον παππού του και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ξεσκονίζουν οι αρχές. Σε αυτά τα βίντεο καταγράφεται το παιδί να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου και να φεύγουν μαζί από την Μυρτιά.  Νωρίτερα το ίδιο αυτοκίνητο φαίνεται να έχει καταγραφεί να ακολουθεί το κορίτσι.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 11χρονη περπατούσε μόνο της και κάποια στιγμή είδε μπροστά της τον 37χρονο, που προσφέρθηκε να την πάει στον παππού της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άνδρας ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη στην διαδρομή και την πέταξε στη συνέχεια σε ένα χωράφι.

Ωστόσο, ο 37χρονος δεν παραδέχεται ότι βίασε το παιδί. Γι’ αυτό στο σημείο εκλήθη ιατροδικαστής, που θα διαπιστώσει αν η 11χρονη βιάστηκε πριν δολοφονηθεί.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ο δράστης να σκότωσε την 11χρονη όταν προσπάθησε να την βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε.

Exit mobile version