Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Καλοκαίρι με κορωνοϊό!» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι δείχνουν οι έρευνες για τη μεταδοτικότητα του ιού τους επόμενους μήνες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ειδικοί επιστήμονες μιλούν στην «R» για τα νέα δεδομένα.

– Οδηγός προστασίας από τις εστίες κινδύνου σε παραλίες και πισίνες.

– Πότε και πώς θα ξεκινήσουν τα διαγνωστικά τεστ COVID-19.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ποιοι εισηγούνται ανασχηματισμό και ποιοι πρόωρες εκλογές. Τα σενάρια που επεξεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επόμενες κινήσεις.

Κωστής Χατζηδάκης: «Θα ήταν μια ανεύθυνη κίνηση η προσφυγή στις κάλπες».

Φώφη Γεννηματά: «Να μη γίνει η κρίση κολυμβήθρα του Σιλωάμ για σκληρές πολιτικές».

– Αλεξ Μουσκατέλι: «Η μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα είναι η μεγαλύτερη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». Τι προβλέπει για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα ο διευθυντής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης της Fitch.

– «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις πανδημίες». Ο διακεκριμένος Ελληνας καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Στυλιανός Αντωναράκης, μιλά στην «R».

– Ερχονται αποκαλύψεις για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα. Ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας «ΖΑΜΑΝ», Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, μιλά για τα νέα παιχνίδια του Ερντογάν στο προσφυγικό.

– 7 «εμβόλια» για την οικονομία. Ποιες μειώσεις φόρων εξετάζονται για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Τι ζητούν για την επιβίωση της αγοράς οι επικεφαλής 6 θεσμικών φορέων.

– Πώς θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές. Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν λύκεια, γυμνάσια και φροντιστήρια.

– «Ανοίγουμε, αλλά είμαστε ήδη χρεωμένοι». Επαγγελματίες που ετοιμάζονται από Δευτέρα να υποδεχθούν τους καταναλωτές περιγράφουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.


Exit mobile version