Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Καλοκαίρι με κορωνοϊό!» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι δείχνουν οι έρευνες για τη μεταδοτικότητα του ιού τους επόμενους μήνες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ειδικοί επιστήμονες μιλούν στην «R» για τα νέα δεδομένα.

– Οδηγός προστασίας από τις εστίες κινδύνου σε παραλίες και πισίνες.

– Πότε και πώς θα ξεκινήσουν τα διαγνωστικά τεστ COVID-19.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ποιοι εισηγούνται ανασχηματισμό και ποιοι πρόωρες εκλογές. Τα σενάρια που επεξεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επόμενες κινήσεις.

Κωστής Χατζηδάκης: «Θα ήταν μια ανεύθυνη κίνηση η προσφυγή στις κάλπες».

Φώφη Γεννηματά: «Να μη γίνει η κρίση κολυμβήθρα του Σιλωάμ για σκληρές πολιτικές».

– Αλεξ Μουσκατέλι: «Η μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα είναι η μεγαλύτερη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». Τι προβλέπει για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα ο διευθυντής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης της Fitch.

– «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις πανδημίες». Ο διακεκριμένος Ελληνας καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Στυλιανός Αντωναράκης, μιλά στην «R».

– Ερχονται αποκαλύψεις για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα. Ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας «ΖΑΜΑΝ», Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, μιλά για τα νέα παιχνίδια του Ερντογάν στο προσφυγικό.

– 7 «εμβόλια» για την οικονομία. Ποιες μειώσεις φόρων εξετάζονται για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Τι ζητούν για την επιβίωση της αγοράς οι επικεφαλής 6 θεσμικών φορέων.

– Πώς θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές. Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν λύκεια, γυμνάσια και φροντιστήρια.

– «Ανοίγουμε, αλλά είμαστε ήδη χρεωμένοι». Επαγγελματίες που ετοιμάζονται από Δευτέρα να υποδεχθούν τους καταναλωτές περιγράφουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.