Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «“Η ανάκαμψη θα έρθει γρήγορα”» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Μηνύματα αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Χρήστος Σταϊκούρας: «Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα και τη μεγάλη ευκαιρία όχι απλώς να ανακάμψει, αλλά να εισέλθει σε ισχυρή και βιώσιμη ανοδική τροχιά».
Αδωνις Γεωργιάδης: «Η επανεκκίνηση της οικονομίας γίνεται με ρυθμό ταχύτερο του αρχικά προβλεπομένου. Ο σχεδιασμός υλοποιείται με επιτυχία: η πορεία των κρουσμάτων είναι καθοδική, της αγοράς θετική».
– Το οικονομικό επιτελείο εκτιμά ότι η ύφεση το 2020 δεν θα είναι διψήφια και θα κινηθεί κάτω από το όριο του 8%.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Αυστηρή προειδοποίηση του Aρχηγού των Eνόπλων Δυνάμεων: «Κανένας δεν θα παίξει με το ένστικτο της εθνικής μας επιβίωσης». Τι λέει ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στους επιτελείς του για τις νέες προκλήσεις της Αγκυρας.
Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα πρέπει να υπάρξει μια συνολική συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία για θέματα οικονομίας, μετανάστευσης και συνόρων, που θα προβλέπει τη συμμόρφωση της Τουρκίας στο Διεθνές Δίκαιο».
Γιώργος Κατρούγκαλος: «Να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να έχουμε ένα συνεκτικό εθνικό μέτωπο στην εξωτερική μας πολιτική».
– Πρωτογενές πλεόνασμα: Μείωση του στόχου θα ζητήσει η Αθήνα. Αίτημα για χαλάρωση του δημοσιονομικού κλοιού θα υποβάλει η κυβέρνηση στους δανειστές
– Πρωτοποριακή θεραπεία με ελληνική σφραγίδα. Επιστήμονες εξηγούν στην «R» πώς η Ελλάδα κερδίζει τη μάχη κατά του κορωνοϊού με τη χορήγηση πλάσματος σε όλους τους ασθενείς.
– Κινηματογραφικοί αστέρες δίνουν λάμψη στην Αμοργό! Στις 20 Ιουνίου ξεκινούν τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής «Οι κόρες» στο κυκλαδίτικο νησί.
– Επίθεση με βιτριόλι: «Προετοίμαζε την ενέδρα επί μία εβδομάδα». Η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τη μαυροντυμένη γυναίκα. Οι διαδρομές από το Μετς στη λεωφόρο Συγγρού και η μυστηριώδης κλήση από καρτοτηλέφωνο.
– «Μου έδεσε τα χέρια με κορδόνια παπουτσιών». Η ανατριχιαστική κατάθεση του τελευταίου θύματος του «δράκου της Κέρκυρας».
– Συμβόλαιο θανάτου στη Βούλα για το «φάντασμα της Αμβέρσας». Με ποιο τρόπο συνδέονται οι δολοφονίες των Σέρβων βαρόνων στη Βάρη με την εκτέλεση του 47χρονου Βέλγου.


Exit mobile version