Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «”Ψηφίζουμε… οικονομικά”», κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο η Realnews.

Δέκα «σοφοί» της ελληνικής οικονομίας γράφουν στην «R» για το στοίχημα της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα:

– Συμφωνούν όλοι ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και εφαρμογή γενναίων μεταρρυθμίσεων και αναπτυξιακών πολιτικών για να μετατραπεί σε επενδυτικό προορισμό.

– Υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για λάθη και καθυστερήσεις στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει και οφείλει να κάνει η νέα κυβέρνηση με στόχο τη δυναμική και βιώσιμη αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

– Αρθρογραφούν οι: Γ. Αγαπητός, Ν. Βέττας, Γ. Καββαθάς, Κ. Κόλλιας, Β. Κορκίδης, Π. Λιαργκόβας, Ν. Μαραβέγιας, Κ. Μίχαλος, Π. Πετράκης, Π. Σχίζας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πώς θα βαθμολογεί ο Κυριάκος τους υπουργούς του και το σχέδιό του για τις πρώτες 30 ημέρες, εάν κερδίσει τις εκλογές.

– Οι Βρυξέλλες ανησυχούν: «Τηρήστε τα συμφωνηθέντα». Ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα στείλει το Eurogroup της Δευτέρας.

– Το Βερολίνο πιέζει: «Τρέξτε τις μεταρρυθμίσεις». Οι Γερμανοί ζητούν να προχωρήσουν άμεσα από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού νομικού συστήματος, το άνοιγμα όσων επαγγελμάτων είναι ακόμα κλειστά και η καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος.

– Μιλούν στην «R»: οι Δ. Τζανακόπουλος, Ν. Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι Β. Κικίλιας, Ντ. Μπακογιάννη από τη Ν.Δ..

– Κρουαζιέρα: 3 κολοσσοί ρίχνουν άγκυρα σε ελληνικά λιμάνια.

– «Απόφαση – ταφόπλακα για τον Ακη». Η Βίκυ Σταμάτη καταγγέλλει στην «R» ότι «οι δικαστές πήραν εντολή να ξαναστείλουν τον Α. Τσοχατζόπουλο στη φυλακή».

– Η ώρα των αποκαλύψεων. Eρχεται πόρισμα – κόλαφος για τη Folli Follie.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το κρυφτό της Κωνσταντίνας. Τρυφερή φιλία για Κ. Σπυροπούλου – Κ. Λιάπη. Η λαμπερή παρουσιάστρια απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του γοητευτικού δικηγόρου – ανιψιού του Μιχάλη Λιάπη – και πέρασε μαζί του ήσυχες ημέρες στο Καρπενήσι.

– Η Ελένη ευτυχεί, αλλά ο γάμος αργεί. Η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία κάνουν σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και όχι για την… εκκλησία.

– Περνάει και μόνη της καλά. Η εντυπωσιακή Νικολέττα Καρρά, που δεν είναι πια ζευγάρι με τον Φώτο Πιττάτζη, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, όπου… γεμίζει τις μπαταρίες της!

– Ο πελαργός φέρνει κορίτσι. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας να έρθει στη ζωή το πρώτο τους μωρό, που είναι γένους θηλυκού.

– Το νέο στοίχημα της Νόνης Δούνια. Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, μιλά στην «R» για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

– Γαμήλιο πάρτι στη Νάξο. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασαν τον πρόσφατο, μυστικό τους γάμο μαζί με καλούς φίλους τους στο κυκλαδίτικο νησί.

– Ναταλία Δραγούμη: «Η αγάπη δίνει λύση σε όλα».


Exit mobile version