Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την Αττική» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Έγκριτοι επιστήμονες αναλύουν στην «R» τις σοβαρές επιπτώσεις από τις πρόσφατες πυρκαγιές στο λεκανοπέδιο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Επιδείνωση της ποιότητας του αέρα, με έξαρση στα επικίνδυνα μικροσωματίδια, αναμένουν οι ειδικοί. Ποια θα είναι η επιβάρυνση για τον ανθρώπινο οργανισμό.

– Δραματικές εκτιμήσεις για νέα μείωση των βροχοπτώσεων, περιορισμό του υδροφόρου ορίζοντα και για ακόμα πιο έντονους καύσωνες λόγω της απώλειας του δασικού όγκου. Αναπόφευκτη είναι η αύξηση των ενεργειακών δαπανών των νοικοκυριών τόσο για θέρμανση όσο και για ψύξη.

– Γιατί καίγεται συνέχεια η ανατολική Αττική. Σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίζονται τα ίδια χαρακτηριστικά.

– «Εχουμε ακόμα 45 δύσκολες ημέρες», προειδοποιούν οι αρμόδιοι, εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για τον τελικό απολογισμό της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

– Μιλούν στην «R» οι Απ. Βουλγαράκης, Θ. Γιάνναρος, Αλ. Δημητρακόπουλος, Β. Δρόσος, Κ. Καρτάλης, Γ. Ξανθόπουλος, Γ. Παπαβασιλείου, Κ. Τσίγκας, Στ. Τσικρικά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Ερντογάν επαναφέρει την ένταση στο Αιγαίο. Η προκλητική τουρκική ΝΟΤΑΜ ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο και η αντίδραση της Αθήνας.

– Πόλεμος… Επικρατείας στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εσωκομματική σύγκρουση για την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή Οθωνα Ηλιόπουλου.

– Τρία νέα «Εξοικονομώ» για όλους. Αναλυτικός οδηγός. Ξεκινούν άμεσα τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών. Επιδοτήσεις και χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Τι θα ισχύσει για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

– 21 γυναίκες ζητούν δικαίωση. Τον Σεπτέμβριο αρχίζει ξανά η δίκη του γυναικολόγου της Ρόδου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ασθενών του. Μαρτυρίες – σοκ από τις καταγγέλλουσες.

– Ερχονται αναδρομικά για 375.000 συνταξιούχους. Ποιοι και πότε θα λάβουν από 2.500 έως και 5.000 ευρώ. Το φθινόπωρο η τελεσίδικη απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Κώστας Τσιάρας, Δημήτρης Μάντζος.

– Τραγωδία στη Χαλκιδική: Στο στόχαστρο 4 άτομα για τον θάνατο της οκτάχρονης στην κατασκήνωση. Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το άτυχο παιδί.

– «Θέλω να με τιμωρήσετε για να λυτρωθώ». Η «R» αποκαλύπτει τι κατέθεσε στην απολογία του ο 40χρονος από τη Σπάρτη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της εννιάχρονης κόρης του.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.