Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Συναγερμός για το νερό» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη δραματική προειδοποίηση από κορυφαίους επιστήμονες για τον κίνδυνο λειψυδρίας στην Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιες περιοχές στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα βρίσκονται στο «κόκκινο». Ποια είναι η εικόνα της Αττικής. Σε Κάρπαθο, Λέρο, Νάξο, Σίφνο, Κορινθία, Τροιζηνία και Κρήτη εντοπίζονται τα εντονότερα προβλήματα.
– Την άμεση λήψη μέτρων ζητούν οι ειδικοί, που προβλέπουν ότι η χώρα μας θα γίνεται κάθε χρόνο θερμότερη και ξηρότερη εξαιτίας της κλιματικής κρίσης.

– Τι δηλώνουν στην «R» οι τοπικοί άρχοντες σε δήμους της ελληνικής επικράτειας που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

– Ποιες παρεμβάσεις και ποια έργα σχεδιάζει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η απειλή. Τι θα συζητηθεί σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στις 29 Ιουλίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην «R»: «Τα τελευταία δυόμισι χρόνια κάναμε βήματα μόνο μπροστά». «Δεν θα επιτρέψω να γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε με κόπο και πολλή δουλειά», δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

– Σταύρος Κοντονής στην «R»: «Να μας πει ο Αλέξης Τσίπρας πού έχει κάνει λάθος στην υπόθεση Novartis». Τι λέει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πολιτική θύελλα που ξέσπασε για τους προστατευόμενους μάρτυρες.

– Γιάννος Παπαντωνίου: Η μίζα των 2,5 εκατ. ευρώ, το ομόλογο και τα «δώρα» της θείας. Τι ανέφερε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας, που ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του. Οι αποκαλύψεις της «R» από το 2011 για την αμαρτωλή σύμβαση με τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.

– Τριπλό μπόνους για συνεπείς φορολογουμένους. Τίθεται σε εφαρμογή η ευνοϊκή ρύθμιση για προοδευτική αύξηση του ακατάσχετου λογαριασμού, μειώνονται οι συντελεστές παρακράτησης για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας και «κλειδώνει» η μεγαλύτερη έκπτωση σε όσους αποπληρώνουν εφάπαξ τον φόρο εισοδήματος.

– «Πράσινο φως» για τον πέμπτο τραπεζικό πόλο. Οι μέτοχοι των Attica Bank και Παγκρήτιας έδωσαν τα χέρια και προχωρούν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

– Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπουργός Μετανάστευσης: «Με την Τουρκία δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, όμως οφείλουμε να επιμείνουμε στην προσπάθεια για συνεννόηση».

– Κύκλωμα δημοτικών υπαλλήλων: «Λαμβάνω χρήματα για διεκπεραιώσεις». Η «R» φέρνει στο φως την απολογία της 43χρονης φερόμενης ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

– Δολοφονία τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό: Τα κινητά του δράστη «δείχνουν» τον ηθικό αυτουργό.

 

 

Exit mobile version