Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ερχεται κύμα ανατιμήσεων!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις νέες αυξήσεις έως 30% σε βασικά αγαθά μέχρι τον Μάιο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μείωση ΦΠΑ σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης εξετάζει η κυβέρνηση.

– Ποια προϊόντα αναμένεται να μεταφερθούν στον χαμηλό συντελεστή του 6%.

– Σε ποια είδη βάζουν πλαφόν στην κατανάλωση οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ορατός ο κίνδυνος για ελλείψεις στην αγορά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη Νίκου Ανδρουλάκη: «Εχουμε ως στόχο να κυβερνήσουμε». «Θα είμαστε έτοιμοι όποτε κι αν γίνουν εκλογές, με ένα σύγχρονο και ρεαλιστικό σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα που θα απαντά στα προβλήματα των πολιτών και με ανανεωμένα και ενισχυμένα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα».

– Νίκος Δένδιας στην «R»: «Είναι ζωτικής σημασίας η αποκήρυξη κάθε αναθεωρητισμού». «Η νέα κατάσταση με τους αυξανόμενους κινδύνους επιτάσσει τη σταθερότητα, τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, την ειρηνική επίλυση των διαφορών και την αποφυγή των συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή», δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών.

– Θρίλερ στην Πάτρα: Ανατροπή για τον θάνατο της μικρής Μαλένας.Τα νέα ευρήματα των ιατροδικαστών για το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που έχασε τη ζωή του το 2019.

– Τραγωδία στο «Euroferry Olympia»: «Δεν ελέγξαμε το γκαράζ». Τις παραλείψεις που οδήγησαν 11 επιβάτες στον θάνατο παραδέχονται στις καταθέσεις τους τα μέλη του πληρώματος.

– «Αυτοί που πλούτισαν από εμένα με εγκατέλειψαν όταν δεν είχα άλλα να δώσω». Η «R» αποκαλύπτει τα ηχητικά ντοκουμέντα και τα χειρόγραφα της διαθήκης του Ακη Τσοχατζόπουλου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.