Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: ” Ο “σουλτάνος” απασφάλισε! “κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει “τον εκβιασμό του Ερντογάν και το μήνυμα της Αθήνας”.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως “τον άγνωστο διάλογο του Τούρκου Προέδρου με τον Αλέξη Τσίπρα για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα” και την “αυστηρή προειδοποίηση Ομπάμα στην Άγκυρα για αποπομπή από το ΝΑΤΟ εάν η Τουρκία μετατραπεί σε ισλαμικό κράτος”.
Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς παραχωρεί συνέντευξη στηRealnews και δηλώνει: “Η κρίση στην Τουρκία να μην εξαχθεί μέσω ατυχημάτων”. “Να αυτοσυγκρατηθούν οι νικητές και να μην επαναφέρουν τη θανατική ποινή”.
H Realnews αποκαλύπτει, επίσης, ότι αρχίζουν: “περιπολίες δυνάμεων του ΝΑΤΟ και στα Δωδεκάνησα, για να μην περάσουν στην Ελλάδα και άλλοι Τούρκοι καταζητούμενοι”. Και ακόμη το μήνυμα του Τζον Κέρι στους Ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών: ”Θα καθαρίσουμε εμείς με την Τουρκία, εάν χρειαστεί”.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: “Εκθετη η Ελλάδα στις διαθέσεις του Ερντογάν” και το υπογράφει ο Δημήτρης Καιρίδης, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Δ. Καιρίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Τουρκία παραμένει το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Μακροπρόθεσμα η ελληνική πολιτική ηγεσία θα πρέπει να επανασχεδιάσει συνολικά την προσέγγισή της προς τη νέα ισλαμιστική Τουρκία που σιγά – σιγά αναδύεται”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Ο Τζακ Λιου στον Αλέξη Τσίπρα: “Εάν δεν μειωθεί το χρέος, το ΔΝΤ θα φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα”. Μέτωπο Ουάσιγκτον – Βρυξελλών για την απομόνωση του Σόιμπλε. Ο νέος ρόλος του Πιερ Μοσκοβισί.
Και το Μόναχο στον “χάρτη” του τρόμου. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το πολύνεκρο χτύπημα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της γερμανικής πόλης.

O πληροφοριοδότης της UBS μιλά αποκλειστικά στην “R”. Πώς έφευγαν οι καταθέσεις από την Ελλάδα.

Ντοκουμέντο: 65 offshore πίσω από κυπριακή εταιρία της “Μαρινόπουλος”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Θυμάσθε τη “βόμβα νετρονίου”, ένα φρικτό όπλο που γέννησε η κούρσα των εξοπλισμών ΗΠΑ-ΕΣΣΔ; Ηταν μια βόμβα που εξαέρωνε τους ανθρώπους, αλλά άφηνε ανέπαφα τα κτίρια. Βλέπει λοιπόν στιγμές – στιγμές κανείς τις αγορές στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις, κι είναι σαν να έχει πέσει βόμβα νετρονίου – ψυχή ζώσα! Δεν είναι όμως μόνον τα άδεια μαγαζιά και οι μουδιασμένοι δρόμοι, είναι και τα γεγονότα! Ερήμην των ανθρώπων εξελίσσονται κι αυτά – περίεργοι καιροί…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

Ερωτας με την πρώτη ματιά. Ο Δημήτρης Σταρόβας βρήκε το ταίρι του. Η όμορφη γυμνάστρια Αννα Σταθάκη μάγεψε τον πολυτάλαντο μουσικό και από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο καμαρίνι του της ζήτησε να γίνουν ζευγάρι.
Εκλεψε την καρδιά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον Κωστή Χατζηδάκη σε ρομαντική απόδραση στη Χαλκιδική με την επί δύο χρόνια σύντροφό του Πόπη Καλαϊτζή.
Μαζί και στην Κύπρο. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη στην Ομόνοια κάνει τη σύντροφό του, τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου να σκέφτεται να μετακομίσει στη Μεγαλόνησο.
“Ο Τζώνης με “ξεκλείδωσε” “. Η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη μιλά στην “R” για τον σύντροφό της Τζ. Καλημέρη και τα μελλοντικά της σχέδια.
Παντρεύτηκαν σε ξωκλήσι στην Πάτμο. Ο Μιχάλης Περατικός και η Αλεξάνδρα Κ. Στράτου ένωσαν τις ζωές τους στο Νησί της Αποκάλυψης.
Κορίτσια στον ήλιο. Οι καυτές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities ανεβάζουν τον υδράργυρο στις παραλίες και τις πισίνες.



Κυριακή στη Realnews: Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής & Harper’s Bazaar


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το παγκόσμιο best seller του Family Circle με 800 από τις καλύτερες συνταγές του κόσμου από το Α έως το Ω, και βήμα βήμα τεχνικές μαγειρέματος. Γιατί βιβλία μαγειρικής υπάρχουν πολλά, εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής μόνο μία. Αυτή την εβδομάδα ο Α’ Τόμος

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:


Harper’s Bazaar

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει τη hot list του καλοκαιριού και τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη νέα σεζόν.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:




Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


Exit mobile version