Quantcast
Η Realnews σήμερα 4/3/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 4/3/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Τους «έκαψε» η γραμματέας” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους «λαδωμένους… μετροπόντικες και το ημερολόγιο της μίζας», στην υπόθεση της Αττικό Μετρό.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε:

– Ποιοι έθαψαν το σκάνδαλο του Μετρό, που βρισκόταν στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης από το 2013;

– Οι βαλίτσες στους κρατικούς αξιωματούχους και οι… «καταθέσεις» στα ταμεία ελληνικών κομμάτων.

– Ο βρόμικος ρόλος του επιχειρηματία με το κωδικό όνομα «Μίμης», που μεσολαβούσε για τις δωροδοκίες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Υπόθεση Novartis: Ονόματα και αριθμούς λογαριασμών έδωσε το FBI στις ελληνικές Αρχές.

– Ελληνοτουρκικά: Νέα επεισόδια στο σκηνικό της έντασης. Αρθρα-φωτιά για τις επιδιώξεις του Ερντογάν.

– «Φώφη, διώξε τους υπονομευτές». Εισηγήσεις διαγραφής του Σταύρου Θεοδωράκη και όποιου άλλου εκ των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία προς το Συνέδριο δέχεται από τους επιτελείς της η Φ. Γεννηματά.

– Οργή για τον Μπουτάρη: «Χάσαμε, δήμαρχε». Βράζει η Θεσσαλονίκη για τις ψεύτικες υποσχέσεις, τις άστοχες δηλώσεις και τη διαχειριστική ανεπάρκειά του.

– Υδρογονάνθρακες: Τι αποκαλύπτει η έκθεση της Ακαδημίας για τα κοιτάσματα της Ελλάδας.

Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, παρότι αποδεδειγμένα χρέωσαν με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τον ελληνικό λαό και τα οποία αρνούνται να αποπληρώσουν, παριστάνουν τους εισαγγελείς και τους τιμητές των πάντων».

Μάκης Βορίδης: «Το μέτωπο μεταξύ “Δεξιάς – Κέντρου” πρέπει να δημιουργηθεί προκειμένου να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία από τον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης της Αριστεράς».

– Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού. Ποιοι και πώς σώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Αναζητώ τον ιδανικό σύντροφο» – «Θέλω σχέση ζωής». Η εξαιρετική πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει στην «R» πως δεν κάνει εκπτώσεις στα «θέλω» της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή με το θεατρικό έργο «Επάγγελμα πόρνη».

– «Είμαι πια μόνη μου!». Η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογείται πως χώρισε οριστικά από τον αστυνομικό σύντροφό της και μιλά για τα επόμενα καλλιτεχνικά βήματά της.

– «Δεν μου αρέσουν οι ανασφαλείς άντρες». Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, μιλά για την επιστροφή της στην Ελλάδα και για το νέο «στοίχημά» της.

– Ο πελαργός έρχεται για δεύτερη φορά. Ο άσος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ταχτσίδης και η σύζυγός του Ζέτα Θεοδωροπούλου θα γίνουν ξανά γονείς σε τέσσερις μήνες.

– Δεν βιάζονται να συγκατοικήσουν. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης απολαμβάνουν τον έρωτά τους, χωρίς να σκέφτονται ακόμα να μείνουν μαζί.

– Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ο μεγάλος έρωτας θα έρθει».

– Βρήκε τον πρίγκιπά της. Η Μαρία-Λουίζα Βούρου δηλώνει στην «R» πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Γιάννη Παπαγεωργίου.









share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.