Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (31/07) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (31/07)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ερντογάν σε παράκρουση!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει γιατί ο Τούρκος Πρόεδρος ανεβάζει το θερμόμετρο σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι επόμενες κινήσεις της Αγκυρας στη σκακιέρα των προκλήσεων.

– Εμπειροι διπλωμάτες και αναλυτές εκτιμούν ότι ο γιαλαντζί σουλτάνος θα κλιμακώσει την επιθετικότητά του μέχρι τις τουρκικές εκλογές.

– Οι συμμαχίες που χτίζει το ελληνοαμερικανικό λόμπι στις ΗΠΑ και τα επόμενα βήματα μετά το «μπλόκο» στην αγορά των F-16 από την Τουρκία.

– Γράφουν στην «R»: Κ. Φίλης, Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Κ. Υφαντής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ερχεται νέο κύμα ακρίβειας το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου. Νέες ανατιμήσεις σε 600 προϊόντα. Αναλυτική λίστα με τις αυξήσεις – φωτιά σε αγαθά ευρείας κατανάλωσης. Επανέρχονται στο προσκήνιο τα σχέδια για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και για χορήγηση «επιταγής ακρίβειας», προκειμένου να μετριαστούν οι επιπτώσεις των ανατιμήσεων στα νοικοκυριά.

– Η «R» αποκαλύπτει: Ολη η αγωγή του Δημοσίου κατά Novartis. Πώς η εταιρεία έπειθε γιατρούς να συνταγογραφούν τα φάρμακά της με ανταλλάγματα σε χρήμα και σε είδος. Η συμφωνία της φαρμακοβιομηχανίας με τις αμερικανικές Αρχές αποτελεί «οδηγό» για τη διεκδίκηση αποζημίωσης 214 εκατ. ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο.

– Τυφλό χτύπημα στο Real Group: Ιχνη των δραστών σε δύο ακόμη βομβιστικές επιθέσεις.

– Υπουργείο Εργασίας: Πώς θα δοθούν 40.000 συντάξεις έως το τέλος Αυγούστου.

– Θόδωρος Σκυλακάκης: «Διαθέτουμε 200 εκατ. ευρώ από τον Προϋπολογισμό τον Αύγουστο για την ανακούφιση των πολιτών από τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος».

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια είναι παντελώς ανεπαρκή για την κοινωνία και στηρίζουν την αισχροκέρδεια».

– Ηλεία και Εβρος στο στόχαστρο εμπρηστών. Τι δείχνουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τις καταστροφικές πυρκαγιές στους δύο νομούς.

– Ρούλα Πισπιρίγκου: Ρίχνει τις ευθύνες σε γιατρούς και νοσηλευτές. Τι ισχυρίστηκε στη συμπληρωματική απολογία της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. Οι διάλογοι με την ανακρίτρια.

– Θάνατος 22χρονου Βρετανού στα Σπάτα: Οι καταθέσεις που ρίχνουν φως στην τραγωδία με το ελικόπτερο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.