Η Realnews αυτής της Κυριακής (30/6/2024)

Με τίτλο: «Σύγκρουση κορυφής στον ΣΥΡΙΖΑ» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αναφέρεται στους ισχυρούς κλυδωνισμούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προκαλεί ο πόλεμος Κασσελάκη – Τσίπρα.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι αιχμές του προέδρου του κόμματος για «μαύρα ταμεία» άναψαν φωτιές στην Κουμουνδούρου.

– Πώς σχεδιάζει να απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός στην επίθεση που δέχθηκε.

– Διαμορφώνεται σκηνικό οξύτατης αντιπαράθεσης στις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας την Πέμπτη και της Κεντρικής Επιτροπής την επόμενη Κυριακή.

– Τα δύο στρατόπεδα εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια στελέχη τάσσονται με τον «νυν» και ποια με τον «πρώην».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μονομαχία στον… πράσινο ήλιο! Κρίσιμη για την επόμενη ημέρα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Ανοίγουν τα χαρτιά τους ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι διεκδικητές της ηγεσίας Δούκας και Γερουλάνος.

– Point system για όλα τα χρέη. Τι αλλάζει με την Ανεξάρτητη Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης που συστήνει η κυβέρνηση. Σε μια ενιαία βάση δεδομένων εντάσσονται τα στοιχεία για τις οφειλές ιδιωτών και επιχειρήσεων σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Η νέα υπηρεσία θα αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα των φυσικών και των νομικών προσώπων που θέλουν να δανειστούν, να εισπράξουν χρήματα από το Δημόσιο και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

– Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα ίχνη των κατηγορουμένων και σε άλλες δύο εκτελέσεις! Το αιματηρό παρελθόν των δύο αδελφών που κάθονται στο εδώλιο ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Τα εμβάσματα από τις ΗΠΑ και η αγορά ακινήτων.

– Υπόθεση Λύτρα: «Δεν παραβίασα τους περιοριστικούς όρους». Τι ισχυρίζεται ο γνωστός ποινικολόγος, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, στο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε.

– Δύναμη πυρός 1 δισ. $: Κίνηση εθνικής σημασίας από τον Ομιλο Κυριακού. Ανακοίνωσε τη δημιουργία επενδυτικού fund με το Qatar Investment Authority.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Μάκης Βορίδης, Βούλα Κεχαγιά.

– Στον εισαγγελέα ο «Αλλος Ανθρωπος». Την προσεχή Τρίτη ο Κ. Πολυχρονόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα άνω των 600.000 ευρώ.

– Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ο δολοφόνος έπαιζε θέατρο! Η «R» αποκαλύπτει ολόκληρη την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 39χρονο που σκότωσε την Κυριακή Γρίβα.

Exit mobile version