Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Νέες παραφωνίες από τον Ερντογάν» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η«R» φέρνει στο φως τις τουρκικές προκλήσεις λίγες μόνο ημέρες πριν από την επίσκεψη Φιντάν στην Αθήνα.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η Άγκυρα αξίωσε να ζητήσουν οι ελληνικές Αρχές άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουν καλώδιο από τη Χίο στη Λέσβο.

– Οι Τούρκοι αυξάνουν τις παραβάσεις με εναέρια μέσα νοτίως της Κάσου.

– Διπλωματικοί κύκλοι εκφράζουν την ανησυχία μήπως οι νέες προκλήσεις είναι σκηνοθετημένες για να αναγκάσουν την Ελλάδα να υψώσει τους τόνους και στη συνέχεια να την κατηγορήσουν ότι εγκαταλείπει την προσπάθεια προσέγγισης των δύο πλευρών, στο πλαίσιο ενός blame game.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νέα μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές. Η «R» αποκαλύπτει τι προβλέπει η νομοθετική διάταξη που θα καταθέσει το υπουργείο Εργασίας. Τα οφέλη για εργαζομένους και εργοδότες που φέρνει από την 1η Ιανουαρίου το νέο «ψαλίδι» στα ασφαλιστικά βάρη. 2,2 εκατ. μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα θα λάβουν αυξήσεις από 58 έως 387 ευρώ στις ετήσιες αποδοχές τους. Πόσο θα μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος για 930.000 επιχειρήσεις.

– Ψηφιακές κλήσεις στους οδηγούς. Τι αλλάζει με το κεντρικό μητρώο οχημάτων που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Με το νέο σύστημα, οι τροχαίες παραβάσεις θα βεβαιώνονται από τις εγκατεστημένες κάμερες και τα ηλεκτρονικά μέσα της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Η νέα εφαρμογή θα ελέγχει επίσης αν τα οχήματα είναι ασφαλισμένα, αν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ και αν οι κάτοχοί τους έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Η επίδοση προστίμου στους παραβάτες οδηγούς θα γίνεται άμεσα και ψηφιακά με γραπτά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνά τους ή μέσω της θυρίδας του κάθε πολίτη στο gov.gr. Αυτοματοποιημένα θα γίνεται και η αφαίρεση διπλώματος.

– Ποιους προστατεύουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες; Οι κουκούλες βγήκαν, τα ερωτήματα παραμένουν.

– Γιώργος Πιτσιλής στην «R»: «Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται στον πυρήνα του έργου μας». Τι δηλώνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ για το νέο Taxis, την αναδιοργάνωση των τελωνείων και τα νέα ψηφιακά εργαλεία στους φορολογικούς ελέγχους.

– Σκάνδαλο υπεξαίρεσης από καθολικούς ιερείς: Οι μπίζνες με νυχτερινά κέντρα και η παρέμβαση του Βατικανού!

– Συνεντεύξεις στην «R»: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Θεοδώρα Τζάκρη.

– «Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου!». Μιλά στην «R» η 24χρονη Ειρήνη που ερευνάται για την εμπλοκή της σε τέσσερις θανάτους βρεφών.

– Φονικό λούνα παρκ: Σφίγγει ο κλοιός για τον δήμο Κασσάνδρας. Τις κακουργηματικές ευθύνες τεσσάρων στελεχών της δημοτικής Αρχής καταδεικνύουν τα έγγραφα που κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

 

Exit mobile version