Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Τι αλλάζει στα τεκμήρια διαβίωσης» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η«R» αποκαλύπτει τις παρεμβάσεις που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για να μειωθούν μεσοσταθμικά κατά 30%.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ολα τα σενάρια που επεξεργάζεται η ειδική επιτροπή, η οποία έχει συσταθεί για να διαμορφώσει το νέο καθεστώς που θα ισχύσει την επόμενη χρονιά.

– Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντελεστών για κατοικίες, Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και για δαπάνες που αφορούν δίδακτρα, δάνεια και κάρτες.

– Πώς θα αποφύγουν την παγίδα των τεκμηρίων χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, που σήμερα υπερφορολογούνται.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νέες τουρκικές προκλήσεις μέσω… Λιβύης! Η Αγκυρα σχεδιάζει γεωτρήσεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ο υπουργός Ενέργειας Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ προανήγγειλε τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας επικαλούμενος τις θεωρίες Ερντογάν περί «Γαλάζιας Πατρίδας». Ανησυχία για την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να εντάξει την εθνικιστική και επεκτατική ρητορική της στα σχολικά βιβλία.

– Ντόμινο αστάθειας στα Βαλκάνια προκαλούν τα Σκόπια. Οι σύμμαχοι που επιλέγει ο νικητής των εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία απειλούν να κλονίσουν τις ισορροπίες στην περιοχή.

– Τα πέντε βήματα για ενιαία αντιπυραυλική άμυνα της Ε.Ε. Πώς προετοιμάζεται η Αθήνα για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα θωράκισης των ευρωπαϊκών χωρών.

– Οι μαρτυρίες που «καίνε» τους εφοριακούς της Χαλκίδας. Τι κατέθεσαν επιχειρηματίες που έπεσαν θύματα του κυκλώματος.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Ελίζα Βόζεμπεργκ. Νίκος Παπανδρέου.

– Ο Θρύλος έγραψε ιστορία: Οι πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού θριάμβου! Οι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που οδήγησαν στον ευρωπαϊκό τίτλο. Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας της νίκης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αποκλειστική συνέντευξη με τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

– Δίκη για το Μάτι: Το χρονικό των τραγικών λαθών και των παραλείψεων. Η «R» φέρνει στο φως το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης που καθαρογράφηκε, οδηγώντας ξανά στο εδώλιο 21 κατηγορουμένους.

– «Εκαναν bullying στη Νικολέτα». Η οικογένεια της 17χρονης, που έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη, καταθέτει μηνύσεις και ζητά περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Exit mobile version