Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “«Πόλεμος» για τις συντάξεις” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Βερολίνο εκβιάζει την Αθήνα με τα κέρδη των ομολόγων και το Μαξίμου επιμένει στο «πάγωμα» των μειώσεων μέσω της αξιοποίησης των υπερπλεονασμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η Αγκελα Μέρκελ δέχεται πιέσεις από τους σκληρούς της κυβερνητικής συμμαχίας ώστε να ακολουθήσει αυστηρή στάση απέναντι στην Ελλάδα για την εφαρμογή όλων όσα έχουν συμφωνηθεί και θα πρέπει να υλοποιηθούν μετά την έξοδο από το μνημόνιο.

– Ο Αλέξης Τσίπρας σκέπτεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να λύσει το θέμα των συντάξεων μέσω του Προϋπολογισμού του 2019, καταργώντας παράλληλα και ισοδύναμα ψηφισμένα θετικά αντίμετρα, ώστε να μην προκύπτει δημοσιονομικό κενό.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τρία “αγκάθια” στις σχέσεις Αθήνας – Μόσχας. Τι λένε Ρώσοι αξιωματούχοι για την κρίση που ξέσπασε μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

– Ο Mr Folli Follie ψάχνει επενδυτή στο Ντουμπάι. Το ταξίδι-αστραπή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου στην Αραβική Χερσόνησο για την εξεύρεση κεφαλαίων.

– «Μένουμε Ελλάδα και συνεχίζουμε τις επενδύσεις». Μιλά στην «R» στενός συνεργάτης του Τούρκου κροίσου Φερίτ Σαχένκ, που έχει επενδύσει στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο «Hilton» και σε 4 μαρίνες.

– 21 Αυγούστου ανοίγει ο διάλογος για τις συλλογικές συμβάσεις. Η Έφη Αχτσιόγλου απηύθυνε πρόσκληση – Τι απαντούν οι κοινωνικοί εταίροι μέσω της «R».

– Ποιοι και γιατί παίζουν καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

– «Γκαζώνει» για τον δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης.

– Σταμάτης Σπανουδάκης: «Μου πήραν μέχρι και τους χρυσούς δίσκους». «Οι ληστές ήξεραν πού ήταν φυλαγμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα», λένε στην «R» ο συνθέτης και η σύζυγός του Ντόρη.

– Εφυγε νωρίς ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης. Ονειρευόταν να κατακτήσει την αγορά της Αμερικής.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ελεονώρα Μελέτη εκμυστηρεύεται την επιθυμία της «Θέλουμε και δεύτερο παιδί». Η λαμπερή παρουσιάστρια, που ευτυχεί στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη, εκφράζει δημόσια την ευχή της να μεγαλώσει την οικογένειά της.

– Ετοιμοι να γίνουν γονείς. Τον Οκτώβριο θα έρθει ο πελαργός για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα και το μοντέλο Αθηνά Πικράκη, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

– Η Νίκη ερωτεύτηκε. Η σαγηνευτική ηθοποιός Ν. Λάμη, που ξεχωρίζει στη σειρά «Τατουάζ», βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Γεροδήμου.

– «Τον άντρα τον θέλω δυναμικό!» Η Πηνελόπη Πλάκα δηλώνει μόνη, διαψεύδει τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση και λέει πως προτιμά συντρόφους που δεν έχουν baby face.

– Επόμενο βήμα η οικογένεια. Ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφός του Δώρα Πατσιώτη βρίσκονται, σύμφωνα με τον φιλικό τους κύκλο, σε τροχιά γάμου.

– Μαμά για δεύτερη φορά η Χριστίνα Αλούπη.

– Πρώτα διακοπές, μετά μετακόμιση για Βασάλο και Βαλαβάνη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.