Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Νέα μέτρα για την ακρίβεια» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει πρόσθετες παρεμβάσεις μετά το Πάσχα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου θα δοθεί και τον Μάιο. Εξετάζεται η αύξηση του ποσού για τους οικονομικά ασθενέστερους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

-Εισηγήσεις για την παροχή έκτακτου επιδόματος ενοικίου σε ευάλωτα νοικοκυριά και τον μηδενισμό του ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα για τρεις μήνες.

-Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα ρύθμιση των χρεών που προκύπτουν από την ενεργειακή κρίση και τις μεγάλες ανατιμήσεις.

-Επιταχύνεται η διάθεση κεφαλαίων ύψους 3,2 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης προς τις επιχειρήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τέταρτη δόση για όλους από τον Ιούλιο! Το σχέδιο της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού. Η υψηλή μεταδοτικότητα της Ομικρον και ο κίνδυνος για εμφάνιση νέων μεταλλάξεων προκαλούν ανησυχία στο υπουργείο Υγείας και στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

– Εγκλήματα χωρίς τιμωρία. Oδοιπορικο της «R» στις πόλεις που ισοπεδώθηκαν από τις ρωσικές θηριωδίες. «Εχουν καταστραφεί ολοσχερώς πολυκατοικίες, υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι κάτω από τα ερείπια, ψάχνουμε ακόμα και για ομαδικούς τάφους», δηλώνει στην «R» ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Αντον Γερατσένκο.

– «Μίλησε» το κινητό της Ρούλας! Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι ύποπτες κλήσεις που έκανε και δέχθηκε λίγο πριν από τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. «Η καρδιά της Ιριδας λειτουργούσε κανονικά», λέει γιατρός που εξέτασε τη σορό του βρέφους. Τι ψάχνει η Εισαγγελία Πατρών για τη διαχείριση των οικονομικών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από τον Μάνο Δασκαλάκη.

– Καταγγελίες – σοκ: «Εχει παρενοχλήσει πολλά αγόρια και κορίτσια». Τι δηλώνουν στην «R» φοιτητές της Νομικής για τον 38χρονο καθηγητή που ερευνάται από την Εισαγγελία.

– «Πρωταθλητές» οι Ελληνες στη σπατάλη τροφίμων. Πετούν κατά μέσο όρο στα σκουπίδια προϊόντα 142 κιλών ετησίως. Ποια μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση.

Θόδωρος Σκυλακάκης: «Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι ρεαλιστική, αλλά γενναία. Αυτό πρέπει να γίνει με τις συνθήκες που υπάρχουν σήμερα στην οικονομία».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί έχουν έρθει στους πολίτες από τα τέλη της περασμένης χρονιάς, πολύ πριν από τον πόλεμο».

– «Με κακοποιούσε συνεχώς και με έστειλε στο νοσοκομείο». Η influencer Σίσσυ Ζουρνατζή μιλά στην «R» μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της για τον βίαιο ξυλοδαρμό της.

– Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Το μαρτύριο της 14χρονης στα χέρια του 47χρονου πατέρα της.


Exit mobile version